Jose Antonio García Sáez és professor ajudant doctor en el Departament de Filosofia del Dret de la Universitat de València.

Va realitzar la seva tesi doctoral sota la direcció de la professora Cristina García Pascual a l’Institut de Drets Humans de la Universitat de València (2009-2014) comptant amb una beca FPU del Ministeri d’Educació. Va obtenir el premi Luis Díez del Corral 2014 per a Tesis Doctorals en Història de les Idees i de les Formes Polítiques, Teoria Política Normativa i Filosofia Política atorgat pel Centre d’Estudis Polítics i Constitucionals.

Ha estat professor a temps complet a la Universitat Autònoma de Coahuila, Mèxic, on va dirigir el Centre d’Litigació Estratègica i va coordinar diverses clíniques de drets humans (2015-2016). També ha estat professor a l’Àrea de Filosofia del Dret de la Universitat Autònoma de Madrid (2017-2018).

Les seves principals línies de recerca són la filosofia del dret internacional, els problemes que tenen a veure amb la protecció dels drets humans en el context de la globalització, la violència de gènere en relació amb les masculinitats i l’educació jurídica.

Les seves publicacions es poden consultar a:

Email: j.antonio.garcia@uv.es    ‭

Telèfon: (+34) 963 828 585‬