Olga Lenzi és investigadora predoctoral a l’Institut de Drets Humans de la Universitat de València. Va obtenir el grau en Dret i el Màster en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional (tots dos per la Universitat de València). Durant aquest últim va participar a la Clínica Jurídica per la Justícia Social (Universitat de València) i ha estat col·laborant com a voluntària, durant més d’un any, al Servei de Suport Jurídic de Càritas Diocesana de Sogorb-Castelló.

Col·labora en el Projecte d’investigació “Els drets fonamentals davant el canvi del treball subordinat a l’era digital” finançat pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat i és membre del grup de recerca “INCLUSIVAMENT” de la Universitat de València, ambdós dirigits per María Belén Cardona Rubert.

La seva tesi doctoral, dirigida per la Professora María Belén Cardona i finançada pel Programa VAL R + D de la Generalitat Valenciana, estudia la situació de vulnerabilitat, desprotecció i precarietat de les treballadores al servei de la llar familiar.

Així mateix, ha realitzat una estada de recerca a la Université Lumière Lyon 2 (Institut d’études du travail de Lió).

Email: Olga.Lenzi@uv.es

Tel.: +34 96 382 8173