L’Institut de Drets Humans celebra les X Jornades de Seguretat i Defensa

By 6 November, 20172017, 2018, Events, Notícies

L’Institut de Drets Humans de la Universitat de València està celebrant els dies 6 i 7 de novembre la X Jornades de Seguretat i Defensa, que en aquesta edició porten per títol “Socis i aliats estratègics per a Espanya: la seguretat compartida”. Les conferències tenen lloc en el saló de graus de la Facultat de Dret en el Campus dels Tarongers.

En l’obertura de les jornades ha participat la catedràtica de dret internacional públic i directora de la trobada, Consuelo Ramón, el delegat de Defensa a la Comunitat Valenciana, Rafael Morenza, així com el tinent general cap de la Caserna General Terrestre d’Alta Disponibilitat Francisco José Gan Pampols, que ha pronunciat la conferencia “Estratègia, Geopolítica i Incertesa en el S. XXI” en la qual ha oferit un resum del panorama global així com les amenaces que existeixen en l’actualitat.

L’objectiu d’aquestes jornades és, segons els organitzadors, acréixer la cultura de seguretat i defensa en l’àmbit universitari, a més de tractar de realitzar un acostament i anàlisi dels riscos i amenaces actuals per a la seguretat internacional en 2017 i de la col·laboració i implicació d’Espanya, al costat dels seus principals socis estratègics (organitzacions internacionals i estats), en la prevenció, lluita i resolució d’aquestes amenaces i perills.

x_jorandas_seguridad

Tríptic:

triptico_x_jorandas_seguridad

 

Fotos de l’esdeveniment

foto7_x_jornadas

foto3_x_jornadas

foto4_x_jornadas

foto5_x_jornadas

foto6_x_jornadas